REUTERS/Osman Orsal / REUTERS
MALO ŠALE NIKAD NE ŠKODI

IZJAVA KOJA ĆE ZAPALITI REGIJU UOČI VELIKOG FINALA EUROBASKETA 'Jedno je sigurno, Hrvatska će uskoro postati susjed europskog prvaka'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. rujan 2017. 15:23

U Srbiji i Sloveniji vlada velika euforija uoči finala EuroBasketa gdje i jedna i druga reprezentacija zaslužuju biti nakon predstava koje su prikazivale tijekom čitavog turnira.

Hrvatska je nažalost svoj put na ovom prvenstvu završila već u osmini finala iako ostaje dojam da se ipak moglo napraviti nešto više. Ipak, priča godine, kada je košarka u pitanju, bila bi ako Slovenija osvoji zlato. Također valja napomenuti kako bi na finale trebalo stići oko pet tisuća njihovih navijača.

Neviđena euforija vlada u 'deželi', a za doček je već angažiran i Halid Bešlić. Njihov kondicijski trener Miljan Grbović u jednoj je izjavi uoči finala dao zanimljivo viđenje stvari, te se malo našalio na račun Slovenije, ali i Hrvatske.

- Pola Slovenije je već ovdje, a druga polovica će doći na finale - kazao je kroz smijeh, pa nastavio:

- Ne maltretiraju me ljudi toliko za ulaznice, ali me opterećuju sa pozitivnim željama i isprikama zašto ne navijaju više za mene. Ima podbadanja i sa susjedima. Kažu kako je jedino sigurno da će Hrvatska nakon ovog finala postati susjed europskog prvaka - kazao je Grbović i istaknuo kako ne želi nikoga podcjeniti, već je riječ samo o šali.

Linker
21. travanj 2024 04:57