Screenshot: Youtube
NIJE LIJEPO ZA VIDJETI I ČUTI

VIDEO: HRVAT ZGROZIO MADRID 'NEOBJAŠNJIVOM AGRESIJOM', INTERNET GORI OD UVREDA Pogledajte grubi potez hrvatskog centra koji je podigao veliku prašinu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. ožujak 2017. 14:41

Sinoć je u Madrid u sklopu 27. kola Eurolige odigran košarkaški El Clasico između Reala i Barcelone.

Real je slavio lakoćom sa 85:69 nošen sjajnim učinkom Sergija Llulla koji je susret završio s 21 poena i 6 asistencija, a njegov valorizacijski indeks 32 donio mu je epitet igrača kola.

Valja reći kako je susret obilježio i težak prekršaj hrvatskog centra Barcelone Ante Tomića na Jayceeu Carrollu.

Naime, u jednom trenutku susreta Tomić je laktom faulirao Carrolla i navukao bijes madridskih navijača. O tome se raspisao madridski As u tekstu pod naslovom 'Tomićeva divlja agresija na Carrollu razbjesnila je Madrid'.

"Tomić je svoju frustraciju izbacio ovom neobjašnjivom agresijom na Carrollu koju su suci previdjeli, ali koja je razbjesnila igrače i navijače Real Madrida", piše As.

Barcelona je i uoči utakmice izgubila sve šanse za plasman u četvrtfinale, a Tomić je susret završio s 12 poena, 10 skokova, 2 asistencije i 5 izgubljenih lopti.

Po završetku susreta navijači Reala okomili su se na svog bivšeg igrača Tomića i nisu za njega imali lijepe komentare, a najčešći je glasio: 'Kur*in sine'.

Linker
19. travanj 2024 11:47