NITI KIŠA NIJE OMELA SPEKTAKL

HEP 3X3 BASKETBALL TOUR 2016. Sjajan niz haklerskih turnira nastavljen u Istri i Kvarneru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. srpanj 2016. 16:09

HEP 3X3 Basketball Tour 2016. je u sjajnoj Istri i Kvarneru na najljepši mogući način nastavio niz sjajnih haklerskih turnira u Rijeci i Puli.

Ni kiša u Rijeci ali ni visoke temperature na prepunom pulskom Forumu nisu smetale košarkaškim zaljubljenici.

Oba turnira su trajala do kasno u noć, a gledatelji su uživali u sjajnim haklovima i odličnoj zabavi.

Tako je u Rijeci u finalu pobjedu odnijela šarmantna ekipa "EVAN' rezultatom 15:12. U Puli uz još bolju atmosferu i natjecanje u nekoliko kategorija u finalnoj utakmici kadetskog uzrasta ekipa Pan je pobjedila ekipu Kaštanjerci rezultatom 14:9

U seniorskoj konkurenciji se hakl protegao do kasno u noć, te smo imali prilike vidjeti na terenu nekoliko zaista sjajnih ekipa vrijednih finala svih finala.

No kako u finalu ima mjesta samo za dvije ekipe, u sitne noćne sate smo uz škripu tenisica i borbu za svaku loptu dobili pobjednike pulskog HEP 3x3 Basketball Toura. Tako je ekipa FALKENI odnijela pobjedu protiv ekipe NK ISTRA IZ 2 u 1 rezultatom 13:8.

Igrač pobjedničke momčadi, Sandro Kordiš je kao MVP Toura osvojio i vrijedni Smartphone marke Lenovo, te je kući otišao punih ruku nagrada.

U Rijeci je sudjelovalo ukupno 15 ekipa, dok je Pula sa 25 prijavljenih ekipa u svakom pogledu oborila rekord dosadašnjeg dijela Toura.

Bilo je tu raznih natjecanja za publiku. Tako su i mnogobrojne pripadnice ljepšeg spola stale na liniju slobodnih bacanja ne bi li se izborile za pivo za svoje dečke, muževe...ali i dugog muškog reda koji su se natjecali za svoje nagrade.

Slijedeće destinacije Toura su već slijedećeg vikend, točnije u prošlogodišnjem sjajnom gradu domaćinu -Drnišu 6.kolovoza, te dan iza toga 7. kolovoza u Zadru - gradu košarke.

Linker
25. travanj 2024 13:07