Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
'PROTIV SUIGRAČA NEĆU GOVORITI'

KONAČNO SE OGLASIO MARIO HEZONJA I OTKRIO RAZLOGE OTKAZA SVETOM DRESU 'Kad sam se ja to odmarao? To su gluposti, baš tako - gluposti!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. kolovoz 2017. 21:27

Hrvatski košarkaš i član NBA momčadi Orlanda Mario Hezonja došao je u središte pažnje jer je nedavno odbio nastupati za nacionalnu selekciju na EP, a u intervjuu za Dubrovački vjesnik objasnio je razloge otkaza reprezentaciji.

- Nisam u mogućnosti odgovoriti na sve što zahtijevaju pripreme, a nisam jer već duže vrijeme imam problem s tetivom. Tijekom sezone je to već bio problem. Mislio sam kako će proći, ali nije. Zbog toga se danas u Los Angelesu gdje se nalazim ne mogu posvetiti samo pripremama, ne mogu raditi sve što bih želio - rekao je Hezonja.

Kaže kako je izbornik Aleksandar Petrović znao za probleme.

- Izbornik je znao za to. Čekao sam da on to reče, ali nije. Nisam ja odlučio da se ne javim jer ne želim igrati, već sam bio primoran na to. Još uvijek nisam riješio problem s tetivom i radim po posebnom programu - govori hrvatski košarkaš.

Osim dijela javnosti i navijača, Hezonju su kritizirali i pojedini suigrači iz reprezentacije.

- Samo ću reći kako nikad ne bih govorio protiv suigrača, a pogotovo ne bih nešto komentirao kad nisam upoznat sa situacijom - kaže Hezonja.

Bilo je 'zlih jezika' koji tvrde da se htio odmarati i posvetiti NBA-u nauštrb reprezentacije.

- To je glupost. Baš tako – glupost! Kad sam se ja to odmarao? Meni nikad nije bio problem ljeti igrati za reprezentativne selekcije - zaključio je Mario Hezonja u intervjuu za Dubrovački vjesnik.

Linker
22. travanj 2024 22:40