SN
HAKL NA GLAVNOM TRGU

KOŠARKAŠKI SPEKTAKL U ZAGREBU HEP 3X3 Basketball Tour 2016 je završio svoj uspješan niz

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. kolovoz 2016. 16:11

U prekrasno zagrebačko nedjeljno popodne, Trg bana Josipa Jelačića se polako punio zaljubljenicima košarke, ali i slučajno zateklim prolaznicima kojima je HEP 3x3 Tour pobudio pažnju i zadržao ih do kasno u noć.

Kao i svaki puta tijekom Toura, gledatelji su uživali u zaista sjajnoj košarci, ali i odličnoj zabavi, natjecanjima za publiku i zabavnom programu. Bilo je tu natjecanja za rundu pive, znojnik, šalicu ili vrečicu čipsa...ma i gađanja trica iz čiste zezancije...jer ovdje nije bila poanta u nagradi; bit je u haklu, druženju i dobroj zabavi u sportskom ozračju.

U prilog kvaliteti HEP 3x3 Basketball Toura najbolje govori podatak da su na zagrebački Tour doputovale i ekipe iz Zadra, Karlovca ali i gradova do kojih nije dostigao ovogodišnji Tour.

No...tko bi to sve dostigao? Tko bi uspio obići sve hrvatske gradove koji vole košarku?

Hrvatski košarkaški savez i HEP 3X3 Tour će to do godine svakako pokušati učiniti...jer Hrvatska voli košarku, hrvatski gradovi žele živjeti košarku i svjedočili smo da za to tako malo treba.

Dovoljno je samo da se u blizini začuje škripa tenisica i onaj milozvučni, zaljubljenicima košarke tako dragi i poznati zvuk prolaska lopte kroz mrežicu.

Od tog trenutka više ne postoji mlado-staro, svi su samo jedno; hakleri!

U zagrebačkoj konkurenciji najmlađih, u finalu su Klošari (Cesarec, Obradović, Prpić i Kaluđer) pobijedili Imbecile rezultatom 14:6.

U juniorskoj konkurenciji, dominantni dečki iz "Di su pare" (Čabraja, Bloilaar, Cvitanović)) su pobijedili "Jordanove sinove" ukupnim rezultatom 23:9.

Nakon toga je uslijedila prava poslastica seniorskih susreta i prezentacija sjajne košarke.

------------------------------------------------------------------

U finalu seniora je ekipa 'SESVETE' pobijedila ekipu 'BASIFUKA' rezultatom 21:16 u krajnje čvrstom, zanimljivom ali i fair play haklu.

Pobjednička ekipa "SESVETE" je nastupila u sastavu Dario Papak (MVP), Ivan Perković, Tomislav Vouk i Filip Tomić.

Čestitamo Dariu koji je, uz ostale vrijedne nagrade, ponio kući i vrijedan smartphone Lenovo, nagradu sponzora HKS-a, tvrtke LENOVO.

Čestitamo pobjedničkoj ekipi na pobjedi i vrijednim nagradama sponzora Toura.

Ukupno je sudjelovalo 20-tak ekipa raznih dobnih kategorija.

I na kraju, naravno svesrdno zahvaljujemo našim partnerima, bez kojih Tour ne bi bio isti: HEP-u, HRVATSKOJ TURISTIČKOJ ZAJEDNICI, PIVOVARNI LAŠKO , LENOVU i FRANCKU, SANTA VODI, SPALDINGU...naravno i svim sportskim djelatnicima na podršci ovog projekta, natjecateljima...

Hvala svima vama koji volite košarku i koji ste prepoznali i podržali dobru energiju još jednog u nizu ovogodišnjih uspješnih projekata Hrvatskog košarkaškog saveza.

Vjerujemo da se u istom, naravno i proširenom sastavu vidimo i slijedeće godine.

Linker
24. travanj 2024 13:38