Getty Images
POHVALE JEDNOG OD NAJBOLJIH IKAD

'NEMA PUNO TOGA ŠTO NE MOŽE' Legendarni Magic Johnson oduševljen je velikom hrvatskom košarkašom nadom, a evo i što mu je savjetovao!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2017. 18:49

Otkako je ljetos stigao u redove Los Angeles Lakersa, Ivica Zubac uspio je oduševiti navijače, suigrače i struku. Za nešto više od tjedan dana tek će proslaviti 20. rođendan, a već je nadomak prve momčadi slavnog kluba.

Igrama talentiranog hrvatskog mladića oduševljen je i jedan od najboljih košarkaša u povijesti 'loptanja pod obručima'. Earvin "Magic" Johnson Jr. nedavno je postao predsjednik kluba i odmah najavio kako Lakerse želi vratiti u borbe za sami vrh NBA-a. U te planove uklapa se i Zubac.

"Zubac je prije tri tjedna konačno dobio 20-25 minuta po utakmici i odmah pokazao da može igrati jako dobro. Svjedočimo njegovom velikom napretku i to točno pred našim očima. Trener je već rekao da će dobiti još više prostora, bude li nastavio s takvim igrama. On je tip igrača kakvog želimo u Lakersima", rekao je legendarni Magic pa nastavio:

"Sada mora jako puno raditi. Mora provesti jako puno vremena u dvorani, a košarka mu mora biti apsolutni prioritet broj jedan. Igra sjajno u oba smjera, u napadu i obrani i može napraviti fantastične stvari na parketu. Nema puno toga što ne može", zaključio je 57-godišnji Magic.


Ivica Zubac (10 points, 4blocks) Highlights

Linker
20. travanj 2024 09:54