Bill Streicher-USA TODAY Sports
U ČIJI ĆE DRES ŠIŠI?

NEVJEROJATAN GAF OTKRIO VELIKI TRANSFER HRVATSKE SENZACIJE Procurila fotografija koja govori kako Šarić napušta Philu koja ga šalje kod Hrvata

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2017. 21:42

Dario Šarić oduševljava u dresu Philadelphije. Hrvatski reprezentativac najveći je kandidat za nagradu 'rookie godine', a svojim je igrama privukao pozornost i ostalih klubova koji bi rado vidjeli da sljedeće sezone nosi upravo njihov dres.

Sasvim slučajno otkriveno je kako bi Šarića sljedeće sezone u svojim redovima volio imati Orlando. Naime, Argentinac Patricio Garino potpisao je ugovor s Magicom, a na fotografiranju nakon potpisa nesretno se stao točno ispred ploče na kojoj pišu sva imena koja klub želi dovesti ovoga ljeta.

Fotografiju je na društvenim mrežama objavio Garinov agent, ali kada je vidio što je učinio brzo ju je izbrisao. Međutim, bilo je kasno. Otkrio nam je tako kako bi Orlando 'tradeao' Aarona Gordona za Šarića, a podsjetimo kako je upravo Orlando izabrao Šarića kao 12. pick na NBA draftu 2014. godine, ali ga je odmah 'proslijedio' u 76erse.

Američki mediji su se raspisali o ovakvom mogućem tradeu, no veliki dio njih ne vjeruje kako bi Phila tako lako pustila sjajnog igrača. Međutim, u NBA-u smo viđali i nevjerojatnije transfere pa na kraju ne bi trebalo začuditi ako sljedeće sezone u istoj momčadi budemo gledali čak trojicu hrvatskih igrača.

Linker
19. travanj 2024 05:32