Screenshot/Twitter
IPAK JE RAZOČARAN

ŠARIĆ O BOLNOM IZBORU ZA ROOKIEJA GODINE Nije pošteno! Bila bi to kruna moje karijere, ali sada imam dodatni motiv da im pokažem kako su pogriješili!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. lipanj 2017. 15:48

Dario Šarić po mnogima je bio najveći favorit za osvajanje titule najboljeg rookieja protekle NBA sezone, no nagrada je na kraju otišla Malcolmu Brogdonu iz Milwaukeeja. Hrvatski je reprezentativac razočaran takvim raspletom.

"I dalje mislim da sam zaslužio tu nagradu. Igrao sam dobro tijekom cijele godine, imao sam više dobrih utakmica nakon što sam se izborio za startnu poziciju. Najviše sam ponudio od svih nominiranih i mislim da sam jednostavno zaslužio osvojiti tu nagradu koja bi mi puno značila i koja bi bila kruna moje dosadašnje karijere", rekao je Šarić hrvatskom novinaru u SAD-u, Denisu Svirčiću pa nastavio:

"Embiid je odigrao fenomenalnih 30 utakmica, ali na kraju kad se sve stavi na papir nagradu sam trebao dobiti ja. No, oni su odlučili tako kako su odlučili i to je to. Treba čestitati protivniku. Mislim da će mi ovo biti samo dodatni motiv da im pokažem da su pogriješili."

Linker
19. travanj 2024 16:56