REUTERS/Lucy Nicholson / REUTERS
U SNAGAMA REDA

STRAH I TREPET NBA PARKETA NASTAVLJA DOMINIRATI Nekada je razgrtao suparnike kao malu dječicu, a sada ima zanimljiv novi posao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. prosinac 2016. 19:07

Shaquile O’Neal, velika sportska zvijezda, koji je uvršten među 50 najvećih NBA igrača svih vremena, odlučio se nakon košarkaške karijere, koju je okončao 2011, posvetiti policijskom poslu.

Dok je još igrao za LA Lakerse bio je počasni zamjenik okružnog šerifa u Los Angelesu, a kasnije je, prešavši u Miami, postao član tamošnje policije uz godišnju plaću od jednog dolara. Nakon prelaska u Sunse, Shaq je i u Phoenixu postao počasni šerifov zamjenik, kasnije čak unaprijeđen u poručnika.

Shaquille O'Neal arrives at a ceremony where he received a key to the city, at the American Airlines Arena in Miami, July 20, 2004. O'Neal was traded to the Heat from the Los Angeles Lakers for Brian Grant, Lamar Odom and Caron Butler along with a first round draft pick on July 15. REUTERS/Gary I Rothstein
REUTERS/Gary I Rothstein / REUTERS

Div od 216 cm s već dobrim policijskim iskustvom u posljednje vrijeme živi u Atlanti, gdje je suvlasnik lanca trgovina sa slatkišima. Kako je Atlanta jedan od gradova s najvećom stopom kriminala u SAD-u, odlučio se ponovo aktivirati pa je i službeno postao šerif u Clayton Countyju, jednom od predgrađa Atlante.

Linker
18. travanj 2024 18:11