Geoff Burke / USA Today Sports / Reuters
NBA DOIGRAVANJE

VIDEO: 'DOUBLE-DOUBLE' SJAJNOG BOGDANOVIĆA U SLAVLJU WIZARDSA Utakmicu obilježila žestoka tučnjava igrača: 'Ne volimo mi njih, ne vole oni nas...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2017. 10:28

Nakon što su u Bostonu u prve dvije utakmice upisali poraz, košarkaši Washington Wizardsa stigli su do prve pobjede na domaćem parketu 116:89 i tako smanjili zaostatak u seriji na 2:1.

Wizardsi su pitanje pobjednika zapravo riješili u prvoj četvrtini kada su napravili seriju 22:0 i tu prednost praktički nisu ispustili do samog kraja utakmice koju su obilježile tehničke pogreške i žestoki okršaji košarkaša jedne i druge momčadi.

Naš Bojan Bogdanović upisao je double-double i za 29 minuta provedenih na parketu ubacio ukupno 19 poena uz deset skokova i dvije asistencije. Kada je domaća momčad u pitanju najbolji je bio John Wall s 24 poena 8 asistencija i 3 ukradene lopte.

Također valja istaknuti detalj iz prvog dijela kada je došlo do žestokog okršaja mladog Kellyja Oubrea Jr.-a i Kanađanina Kellyja Olynyka u redovima Bostona.

- Ne volimo mi njih, ne vole oni nas. To je tako je kako je - rekao je Thomas iz redova Bostona nakon susreta.

U drugoj utakmici večeri Warriorsi su kod kuće slavili protiv Utaha (115:104) i poveli s 2:0 u seriji. Najbolji kod domaćina bio je Kevin Durant s 25 poena i 7 asistencija.

Linker
26. travanj 2024 14:11