Bojan Bogdanović i Jabari Praker
 Benny Sieu / USA Today Sports / Reuters
ODLIČNA IZDANJA

VIDEO: HRVATSKI TROJAC ODUŠEVIO U NBA VEČERI Maestralni Bogdanović najbolji kod Brooklyna, Bender dvocifren, a Šarić se izborio za velike komplimente!

Piše: HinaObjavljeno: 04. prosinac 2016. 11:13

Dario Šarić je upisao treći double-double ove sezone zabivši 21 koš uz 12 skokova u porazu Philadelphia 76ersa od Boston Celticsa, a najučinkovitiji u porazu Brooklyn Netsa bio je i Bojan Bogdanović sa 24 koša, dok je Dragan Bender u porazu Phoenix Sunsa od Golden State Warriorsa zabio deset koševa.

Šarić je odigrao još jednu sjajnu utakmicu, upisao je još jedan double-double, treći ove sezone, zabivši 21 koš i ugrabivši 12 skokova te dvije asistencije i jednu ukradenu loptu u 27 minuta koliko je proveo na terenu. Unatoč tome, njegovi 76ers-i su tijesno, sa 106-107, izgubili od Boston Celticsa. Boston su predvodili Isaiah Thomas i Avery Bradley - Thomas je ubacio 37 koševa, a Bradley 20.

- Više sam se pripremao za ovu utakmicu. Igrao sam loše zadnjih pet ili šest utakmica. Sada ću dati sve od sebe da igram najbolje što mogu i pokušat ću pomoći momčadi - kazao je nakon utakmice Šarić.

- Pred kraj je odigrao stvarno dobro. Osjećao je igru. Mislim da mu je to najbolja utakmica kao 76er-a - kazao je nakon utakmice trener Brown.

Bojan Bogdanović je bio najučinkovitiji u porazu svojih Brooklyn Netsa od 103-112 od Milwaukee Bucksa. Brooklyn Netsi su uspjeli nadoknaditi zaostatak od 16 koševa iz treće četvrtine, ali ipak nisu uspjeli pobijediti Buckse.

Gubeći 16 razlike, Nets nisu odustajali i dobili su treću četvrtinu sa 32-25 tako da su na početku zadnje četvrtine zaostajali samo tri koša. Sean Kilpatrick ih je predvodio u trećoj četvrtini zabivši u tom dijelu utakmice 13 od svojih ukupno 19 koševa.

Par trica Brooka Lopeza doveo je Netse na 94-92 u zadnjoj četvrtini, ali su Bucksi na to odgovorili serijom 11-1 i poveli sa 103-95 pred kraj utakmice i preuzeli kontrolu nad igrom do kraja.

Bojan Bogdanović je bio najučinkovitiji u redovima Brooklyna, u 32 minute zabio je 24 koša uz dva skoka i tri assitencije. Amerikanac s hrvatskom putovnicom Justin Hamilton je odigrao 18 minuta, ali bez postignutih poena. Netsi su ograničili Giannisa Antetokounmpoa na 16 koševa, dok je najbolji strijelac Bucksa bio John Henson sa 20 poena.

Golden State Warriorsi su uvjerljivo sa 138-109 pobijedili Phoenix Sunse. Do pobjede je ih je odveo lanjski MVP Stephen Curry s 31 košem, dok je Klay Thompson ubacio 27, a Kevin Durant 20 poena. Kod Sunsa najbolji je bio Eric Bledsoe sa 27 poena, a Devin Booker je dodao 20 koševa. Dragan Bender je odigrao 24 minute i u tom je vremenu zabio deset koševa uz četiri skoka i jednu asistenciju.

Toronto Raptors su sinoć sa 128-84 razbili Atlanta Hawkse, a ova pobjeda sa 44 razlike najveća je u povijesti kluba. DeMar DeRozan zabio je 21 koš za pobjedu, a Kyle Lowry je dodao 17 za Toronto.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
20. travanj 2024 14:50