youtube
NOVO SJAJNO IZDANJE

VIDEO: SENZACIONALNI DARIO ŠARIĆ REKORDOM KARIJERE SRUŠIO I L.A LAKERSE Suigrač se poklonio Hrvatu i 'predao' nagradu: 'Ovo je rookie godine!'

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 13. ožujak 2017. 09:27

Košarkaši Philadelphije srušili su u gostima L.A Lakerse 118:116, a najbolji u redovima gostiju bio je naš Dario Šarić. Hrvatski reprezentativac ubacio je ukupno 29 poena i tako se još malo približio nagradi za rookija godine.

Šarić je utakmicom u Staples Centru ponovno srušio rekord karijere, imao je šut 10 od 20 za dva, dok mu je trica bila tri od sedam. Uz 29 koševa Šarić je prikupio i sedam skokova te pet asistencija.

Dario je još jednom pokazao staloženost u završnici utakmice kada je s jednom tricom i polaganjem održavao prednost Phile u posljednjim trenucima utakmice.

Osim Šarića u redovima 76'ersa dobar je bio i centar Jahlil Okafor koji je ubacio ukupno 23 poena. S druge strane Ivica Zubac je za Lakerse potigao 10 poena za 19 minuta provedenih na parketu, uz šest skokova i četiri blokade.

Dario Šarić se tako sasvim primaknuo 'rookiju godine' obzirom kako je njegov prvi pratitelj za tu nagradu, Josl Embid ozlijeđen već neko vrijeme, a nakon susreta i sam se naklonio Hrvatu i kazao - 'ovo je rookie' godine!' POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
26. travanj 2024 04:54