youtube
ROĐEN ZA VELIKE STVARI

VIDEO: SJAJNI ŠIBENČANIN ODUŠEVIO I NA ALL STAR VIKENDU 'Ponosan sam što mogu predstavljati svoje ljude u Hrvatskoj'

DARIO ŠARIĆ Sjajno se Šibenčanin snašao u opuštenom ozračju All-Star vikenda, što se i osjetilo na parketu u utakmici NBA igrača prve i druge godine podijeljenih u svjetsku i američku momčad
Piše: Toma DragičevićObjavljeno: 19. veljača 2017. 12:09

Ako je netko uopće sumnjao - Dario Šarić se i u okviru All-Star vikenda sasvim lijepo snašao na novoj, velikoj sceni. Ne samo zbog utakmice “nadolazećih zvijezda”, u kojoj je zorno demonstrirao što sve može napraviti na košarkaškom parketu, odnosno, da može raditi baš sve, već i zbog načina na koji se nosio s novom vrstom pritiska...

“Malo me sve ovo iznenadilo, imam prilično puno obaveza”, javio se nakon što je u četvrtak sletio u New Orleans.

Obaveze su bile uglavnom medijske. Od fotografiranja do neumornih “ispitivanja”, koja je uglavnom odrađivao sa suigračem iz Sixersa Joelom Embiidom.

- Dario je odigrao solidno, ali nije igrao obranu pa se ovo ne računa - otvorio je Embiid konferenciju za novinare nakon utakmice.

Ne može protiv sebe

Šarić je imao spreman odgovor...

- Nisu me tu tako nestrpljivo čekali dvije godine zbog toga što igram obranu!

Zapravo je za sve imao odgovor. Pravi odgovor. Dario Šarić se istinski dobro zabavljao u New Orleansu. Iako...

- Došli smo po pobjedu, osvetu za prošlu godinu.

Ne može on protiv sebe pa je tako u predvečerje utakmice između svjetske i američke momčadi sastavljenih od igrača prve i druge godine uglavnom govorio o “osveti” za prošlu godinu.

- Tu su lani bili Bojan Bogdanović i Mario Hezonja, suigrači iz reprezentacije Hrvatske. I njih sam htio osvetiti jer je Svijet prošle godine izgubio.

Njemu je ipak najvažnije bilo samo biti tamo. Ali ne zbog sebe.

- Puno mi znači biti dio All-Star vikenda, dijeliti svlačionicu sa suigračima Jahlilom Okaforom i Joelom Embiidom, što je velika stvar za Sixerse kao organizaciju. Međutim, posebno sam ponosan na to što predstavljam svoju zemlju od četiri i pol milijuna ljudi, nadam se da su i oni ponosni na mene što sam na ovako velikom događaju.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A!

Linker
25. travanj 2024 16:42