youtube
ZABAVA ZA PUBLIKU

VIDEO: SPEKTAKL! NBA IMA NOVOG KRALJA ZAKUCAVANJA Majstor preletio troje ljudi i monstruozno zatresao obruč, ove godine asistirali i dronovi...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. veljača 2017. 09:45

Zaljubljenici u košarku ovog vikenda imaju priliku uživati u All-Star zabavi, a sinoć su na rasporedu bila natjecanja u zakucavanju, tricama, te ono u vještinama. Titulu najboljeg u zakucavanjima uzeo je košarkaš Indiana Pacersea, Glenn Robinson III koji je u finalu bio bolji od Derricka Jonbesa iz Phoenix Sunsa.

Robinson je slavio u dvorani Smoothie King ukupnim rezultatom 94-87, a atjecanje je otvorio s ocjenom od maksimalnih 50, a tako ga je i završio kada je preskočio navijačicu, maskotu i suigrača.

Prošlogodišnji finalist, Orlandov Aaron Gordon izveo je možda i najzanimljiviji pokušaj kada je prilikom zakucavanja koristio dron, ali tek iz treće prilike je uspio odraditi zadani zadatak što je drugim riječima značilo manje ocjene i ništa od finala.

Kada je natjecanje u tricama u pitanju tu je pobjedu odnio Houstonov Eric Gordon, dok je ono u vještinama otišlo na stranu Kristapsa Porzingisa, košarkaša New York Knicksa.

Linker
19. travanj 2024 04:32