Reuters / USA Today Sports
NIZAO JE HVALOSPJEVE

VIDEO: TRENER PHILADELPHIA 76ERSA 'ZALUĐEN' ŠARIĆEM 'Obožavam Darija i sve što predstavlja. Volim tog slona u staklariji'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2017. 09:32

Dario Šarić nastavlja nizati sjajne utakmice u dresu Philadelphia 76ersa i grabiti ka epitetu najboljeg rookieja sezone. Sinoć je Golden State Warriorsima ubacio 21 koš uz 7 asistencija i 7 skokova, a nakon susreta trener Brett Brown (56) sipao je hvalospjeve na njegov račun.

"Obožavam Darija Šarića. Jednostavno volim sve vezano uz njega. Lud sam za svime što predstavlja i iskreno to mislim", rekao je Brown i nastavio zaluđeno govoriti o hrvatskom košarkašu.

"Uvijek smo govorili o nekim mitu, kroz maglicu, u stilu dolazi Dario Šarić, on dolazi. Ali tko je zapravo Šarić? Uvijek smo govorili istu stvar - ovaj grad će ga voljeti. On je utjelovljenje mentaliteta plavih ovratnika (radničke klase) koji nikoga neće iznevjeriti, poput slona u staklariji.

Mislim da predstavlja sve za što želim da ova momčad bude. On u ovu momčad donosi ponos, duh i čvrstoću. Jako sam ponosan na način na koji je uskočio u NBA ligu", dodao je Brown.

Linker
24. travanj 2024 04:23