screenshot
VRUĆA ATMOSFERA

VIDEO: ŽESTOKO NA PARKETU U LOS ANGELESU Srpska zvijezda Denvera se na gostovanju kod mladog Hrvata unosila sucu u lice i vrištala 'j*bi se!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2017. 13:39

Denver je na gostovanju kod LA Lakersa poražen 127:109, a susret je obilježilo i isključenje gostujućeg trenera i jednog od najboljih igrača Nikole Jokića.

Sredinom druge četvrtine Nuggetsi su gubili 20 razlike (52:32), a jedan duel Jokić pod košem domaćina sudac nije okarakterizirao kao prekršaj pa je prvo trener gostiju Mike Malone skošio s klupe i ušao na parket urlajući na suca.

Nakon trener odmah je reagirao i srpski košarkaš koji se također ubnosio sucu u lice, a ovaj ih je obojicu isključio. Jokić se nije mirio s tom odlukom pa je čak i vikao prema sucu 'fuck you, man' (j*bi se, čovječe).

Ivica Zubac je za Lakerse odigrao dvije minute, ali je ostao bez učinka koji bilježi statistika. Sedmorica igrača Lakersa bili su na dvoznamenkastom učinku. Najefikasniji su bili Julius Randle sa 24 poena i Brook Lopez sa 21 košem, dok je Lonzo Ball ostvario još jedan 'triple-double' sa 11 koševa, 16 skokova i 11 asistencija.

Linker
26. travanj 2024 11:29