youtube
PLANUO U SEKUNDI

VEĆ DUGO OVAKO NETKO NIJE IZNERVIRAO HRVATSKU ZVIJEZDU 'Jeb** ti mater da ti jeb** glupu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. srpanj 2016. 10:56

Hrvatska je sinoć u prijateljskoj utakmici bila bolja od reprezentacije Francuske, a najraspoloženiji kod izabranika Ace Petrovića bio je Dario Šarić sa 18 poena, osam skokova i šest asistencija.

Iako valja napomenuti kako kod Francuza nije igrao njihov najbolji igrač Tony Parker, ali Hrvatska je bez obzira na to pokazala izvanrednu igru, pogotovo u prvoj četvrtini gdje je i napravljena solidna zaliha.

Ono što je bilo fascinantno je činjenica da je Hrvatska protiv Francuske izgradila i održavala visoku prednost bez poena Bojana Bogdanovića. Sjajno je našeg najboljeg strijelca čuvao Nicolas Batum, što je pak platio na drugom kraju terena pa su Francuzima nedostajali poeni njihove NBA zvijezde, čovjeka od 100 milijuna dolara.

Međutim, dok je Simon nadoknađivao ono što nije davao Bogdanović, Heurtel je isto radio na drugoj strani za Batuma. Onda je još Joffrey Lauvergne počeo pogađati trice i Francuska se sredinom druge četvtine dovukla na samo četiri razlike nakon što je petnaestak minuta provela uglavnom u dvoznamenkastom zaostatku. Ali bliže nije išlo. Zato jer je Dario Šarić tako odlučio.

Još je jedan Hrvat bio raspoložen za igru, a to je bio mladi košarkaš Orlanda Mario Hezonja. Nadolazeća zvijezda zabila je ukunpno 9 poena, a valja izdvojiti i jednu situaciju gdje mladić nije reagiraoo baš najbolje. Naime, u jednom od svojih prodora Hezonja je bio fauliran od strane Francuza, barem je on tako smatrao, ali sudac je bio drugačijeg mišljenja. To se nije svidjelo našem košarkašu pa je tako vidno iznerviran iz sebe izbacio frustraciju. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
18. travanj 2024 03:20