'ČISTA PLASTIKA'

VIDEO: AMERIČKI KOMENTATORI 'UMIRALI' OD SMIJEHA Dario Šarić nastavio 'rat' sa suigračem, ovaj put nastradala je njegova frizura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. siječanj 2017. 13:35

Dario Šarić bio je sjajan u pobjedi Philadelphia 76ersa protiv LA Clippersa 121-110. Za 25 minuta zabio je 16 koševa te upisao osam skokova, dvije asistencije, jednu ukradenu loptu i jedan blok. Phila je tako stigla do devete pobjede u posljednjih 12 utakmica i od momčadi kojoj mnogi stručnjaci nisu davali nikakve šanse na početku sezone postala čak i kandidat za ulazak u playoff.

Hrvatski je reprezentativac često taj koji u momčadi zrači pozitivnom i pobjedničkom energijom pa je tako zabavan bio i prije utakmice kada je u razgovoru s komentatorima šaljivo komentirao frizuru svog suigrača, T. J. McConnella. Šarić je već imao par javnih 'okršaja' s McConnellom pa su nakon njihovog zalijevanja vodom, komentatori upitali Šarića tko od njih dovijce ima bolju frizuru.

"Tko ima bolju frizuru? Ma dajte! Niste ju probali dotaknuti pa ne znate, ali čovjek na glavi ima čistu plastiku. Tolike naslage gela", sprdao se Šarić na račun dvije godine starijeg suigrača, a komentatori 'umirali' od smijeha.

Linker
26. travanj 2024 03:15