Garrett Ellwood/NBAE via Getty Images / NBAE/Getty Images
IVICA JE 'NEXT BIG THING'

ZUBAC OSVAJA AMERIKU Navijači mu skandiraju 'MVP, MVP', trener sasipa pohvale, a on puca od samopouzdanja: 'Nisam samo igrač koji popunjava klupu'

Dobio je Zubac pohvale stručnog stožera jer se striktno drži strogo određene dijete što je rezultiralo manjkom masnog tkiva, ali i povećanjem mišićne mase zbog napornih treninga, a uz to je postao i brži te skočniji
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. siječanj 2017. 13:37

Ivica Zubac odigrao je još jednu odličnu utakmicu za LA Lakerse, koji su kod kuće izgubili od Denver Nuggetsa 127:121. Dobio je 19-godišnji centar zasad 'rekordnih' 26 minuta i maksimalno ih iskoristio uz prvi double-double - 11 koševa (5-11), 13 skokova te po jednu asistenciju i osvojenu lotu. Mostarac je podijelio i tri blokade, a posebno je atraktivna bila ona protiv dvije godine starijeg srpskog reprezentativca Nikole Jokića.

Dobio je Zubac pohvale stručnog stožera jer se striktno drži strogo određene dijete što je rezultiralo manjkom masnog tkiva, ali i povećanjem mišićne mase zbog napornih treninga, a uz to je postao i brži te skočniji.

"Nisam iznenađen ovakvim igrama jer radim naporno cijelu sezonu i samo sam čekao svoju pravu priliku. Želim svima dokazati da nisam samo igrač koji popunjava klupu, već da mogu pomoći momčadi. Mislim da sam trenutačno bolji u napadu, ali isto tako želim momčadi pomoći u obrani", rekao je Zubac kojem su navijači Lakersa u jednom trenutku kod slobodnih bacanja skandirali 'MVP, MVP', što se brzo proširilo društvenim mrežama, ali Zubac je ostao skroman i realan:


Ivica Zubac Denies Nikola Jokic

"Očito je da su se neki od njih zabavljali, mislim da je malo prerano za tako nešto", rekao je dobro raspoloženi Zubac, kojeg je pohvalio i trener Lakersa, Luke Walton:

"Oni koji su igrali imali su priliku praktički raditi što žele, ali od trenutka kada je Zubac ušao na parket, promijenio je način na koji smo šutirali. Moram reći da je bio stvarno dobar večeras", rekao je Walton, a u pohvalama prema Zubcu priključili su se i suigrači, ali i američki novinari koji velikim dijelom pišu samo pohvalne stvari o hrvatskom mladiću.

Linker
24. travanj 2024 15:42