MTV MEGAHITS

Prvi u nizu MTV ljetnih partyja 14.4. u Zagrebu

Prvi u nizu službenih MTV-jevih ljetnih partyja održat će se u poznatom zagrebačkom klubu Shamballa u subotu 14. travnja s početkom u 23 sata.

MTV Megahits Mash Up za pult dovodi Chrisa Twista najjačeg hrvatskog mash up DJ-a. Mješavina najvećih MTV hitova sigurno neće proći bez bezvremenskih klasika Snapa, Faithlessa, Blura, Prodigyja, Peppersa, Franz Ferdinanda, ali modernih klupskih himni Rihanne, Lady Gage, LMFAO-a, Pitbulla, Davida Guette, Jessie J, Katy Perry, Beyonce i brojnih drugih razarača plesnih podija. Nakon odličnog novogodišnjeg izdanja MTV-jev Mash up dolazi u klub s čijim sloganom se u potpunosti može poistovjetiti - Absolute Clubbing. Uz Chris Twista, za Shamballinim DJ pultom će Vas zabavljati odličan hrvatski producent i DJ Marc Bucca, a atmosferu će dodatno zapaliti atraktivne plesom na šipkama i šanku...Ovaj veliki party dodatno će poslužiti i kao warm up za Spring Break koji će se, u organizaciji firme Collegum održati 26.4. u Rovinju.

Smješten u Ciboninom prolazu u centru Zagreba Shamballa je već dugi niz godina vitalan čimbenik gradskog klupskog života. Ovaj sjajno uređen klub sa vrhunskim ozvučenjem i rasvjetom dosad je ugostio velika DJ imena poput Davida Moralesa, Fedde Le Granda, Funkermana i Gramophonedzie, a sad će playere konačno prepustiti i MTV-jevom Chris Twistu te Marcu Bucci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:11