OPET JE NAPALI

FOTO: 'AJME, JADNA BEBA I NJEZIN VRAT' Trenerica fitnessa izazvala salve bijesa nakon što se pohvalila neobičnom fotkom sa svojim sinčićem

 Instagram

Trenerica fitnessa i model Chontel Duncan u posljednjih je nekoliko mjeseci izazvala pravu buru na društvenim mrežama. Prije mjesec dana pisali smo vam o tome kako su je napali jer se na Instagramu hvalila fotografijama istesanog tijela u trudnoći.

Zapravo, problem nije bio u tome što Duncan vježba, nego u tome što u osmom mjesecu trudnoće vježba svaki dan! U trudnoći je dobila samo 10,4 kilograma, a trbušni mišići i dalje su joj se ocrtavali. Chontel je 2009. godine bila i finalistica izbora za Miss Universe Australije.

Međutim, mnogi fanovi su je na Instagramu osudili da vježba previše, da to nije dobro za bebu i slično.

Chontel je prije dva tjedna začepila usta svim zlobnicama rodivši zdravog dječaka. No, 'fanovi' ni sad nisu sretni.

Naime, lijepa je Australka objavila je fotografiju na kojoj jednom rukom drži svog bebača Jeremiaha Thomasa na prsima, a drugom drži telefon kojim slika.





Reposting this due to the number of dumb dumbs ripping on my first image... Sorry but I'm not going to be nice about what I think about your belittling attempts to educate me on the safety or better yet my intentions as a new mum. Anyways... It's easier to repost then to tag everyone considering the comments are over the thousand. As explained earlier Miah lifted his head up an for that second that he did so, I just happened to have caught it on camera, before he then laid his head back down on my chest. New borns can lift their own heads up its not me standing there with his head flicked back shooting away... So have faith people and if you honestly don't like my page just CLICK UNFOLLOW!!!!! As I've always said, any negative comments will be deleted and I will block you!

A photo posted by SnapChat ChontelDuncan (@chontelduncan) on Apr 6, 2016 at 10:32pm PDT





‘Zabrinuta sam kako držiš bebu’ i ‘Ajme, jadna beba i njezin vrat. Nauči držati dijete kako treba! To je važnije od selfieja’ samo su neki od negativnih komentara koje je dobila.

Premda se nije htjela upuštati u rasprave, napomenula je da je beba sama na sekundu podigla glavu, upravo u trenutku kad je fotografirala, a potom se odmah opet naslonio na prsa.

Naravno, to je sasvim normalna pojava što je u komentarima potvrdila i jedna ginekologinja, no i ovo je bilo dovoljno da izazove salve bijesa. Ništa neuobičajeno za komentare objava na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 10:04