ŠIRI LJUBAV I SREĆU GDJE GOD KRENE

Preslatka curica svojim je performansom u supermarketu oduševila cijeli svijet

 Screenshot Facebook / Screenshot Facebook

Video male djevojčice koja širi ljubav u supermarketu pogledali su već milijuni ljudi. A kako i ne bi kad se radi o doista dražesnoj snimci na kojoj 16-mjesečna Joey s velikim veseljem pozdravlja svakoga na koga slučajno naiđe u trgovini. I svi joj jednako veselo odzdravljaju jer tko bi odolio pozdravu, raširenim ručicama i zagrljajima ove preslatke djevojčice. Pogledajte video:

Delivering Joy And Love :)

"This is Joey. She is 16-months-old and she spreads joy wherever she goes!"For our best love stories, subscribe to our free email newsletter: http://lovewhatmatters.com/subscribe/ :)A Love What Matters Original Video#LoveWhatMatters

Posted by Love What Matters on 6. veljače 2016

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 12:24