KRAJ LJUBAVI

'Milan se neće odreći sina. Užasno se živcira kad pročita da je loš i nemaran otac'

Iako više nije sa Severinom, Milan Popović planira i dalje ispunjavati svoje očinske dužnosti, rekao je za Blic blizak prijatelj srpskog biznismena.

- Milan se užasno živcira kad pročita tekstove u kojima je predstavljen kao loš i nemaran otac. Svi iz njegovog okruženja znaju da nikada neće dozvoliti da njegovom sinu Aleksandru nešto nedostaje, ili da mu, ne daj bože, bude ugrožena egzistencija. Za Aleksandra se preko Severine i njezine majke ne raspituje samo on, već i njegova obitelj, majka i brat iz Grčke - kaže izvor Blica , uz napomenu da biznismen smatra da njegov sin ima pravu njegu i veliku ljubav od svoje majke.

Uz to, kako tvrdi Milanov prijatelj, za okončanje ljubavi je odgovoran sukob karaktera, te da su oboje imali principe od kojih nisu htjeli odustati tijekom zajedničkog života.

Aleksandrovo rođenje samo je još više istaknulo razlike.

- Točno je da Milan i Severina više nisu zajedno, ali nitko nije htio popustiti u svojim stavovima i zato su se razišli. Svađali su se i mirili, ali on je nije zlostavljao ni fizički, ni psihički. Što se tiče feng shuija, to jest njegov stil života i ona je to znala od početka veze i bilo je logično da on neće odstupiti od toga - rekao je izvor Blica .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:12