GLUPA FORA

FOTO: OTVOREN PRVI 'GLUPI STARBUCKS' Prodaju glupu kavu, glupi ledeni čaj, glupi frappucino i druge gluposti

 Twitter

LOS ANGELES - Ovaj vikend u Los Angelesu otvoren je prvi ‘Glupi Starbucks’ - Dumb Starbucks. Kafić, koji izgleda identično poput običnog Starbucks kafića, prodaje ‘glupi espresso,’ ‘glupi ledeni čaj,’ ‘glupi frappucino’ i druge glupe proizvode.

Vrlo je moguće da se radi o nekakvoj glupoj promotivnoj akciji, ili glupom gerilskom marketingu, s obzirom da je jedna od prvih osoba koja je promovirala Glupi Starbucks bila Dan Harmon - scenarist i kreator sitcoma ‘Klub otpisanih,’ pa neki mediji vjeruju kako se radi o lukavom promoviranju neke nove TV serije.

Ono što također baca sumnju na to da je Glupi Starbucks pravi kafić su njihovi glupi odgovori na glupa često postavljena pitanja, pa tako tvrde da smiju legalno prodavati glupu kavu pod zakonom o zaštiti parodije, pod kojim za potrebe parodije nije neophodno ishoditi dozvolu vlasnika autorskih prava.

- Što se tiče zakona, naš ‘kafić’ je zapravo umjetnička galerija, a ‘kava’ koju pijete je umjetničko djelo. No, pustite naše odvjetnike da se brinu oko toga. Sve što vi morate učiniti je uživati u našoj ukusnoj kavi, piše u njihovoj glupoj obavijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:19