VRAĆA LI SE U ENGLESKU?

Cristiano Ronaldo odbija potpisati novi ugovor

 AP

U madridskom Realu je definitivno zavladalo nemirno razdoblje i pitanje je kako će se rasplesti situacija u kojoj postoji mnogo nezadovoljnih i ljutitih...

Najjače je odjeknuo trenutak uoči posljednje odigrane utakmice, odnosno, poraza Reala kod Malage od 3-2. Tada je trener Jose Mourinho ostavio prvog vratara Ikera Casillasa na klupi, što je razbjesnilo većinu ljudi koji rade u Realu, ali je taj akt okrenuo i navijače potpuno protiv Mourinha.

Podsjetimo tako da je čak 85 posto navijača u anketi provedenoj na Marci odlučilo da Mourinho mora otići iz kluba, a još jedan Portugalac se sve lošije osjeća u klubu. U pitanju je Cristiano Ronaldo, nogometaš koji je još na startu sezone dao do znanja kako nije posebno sretan u klubu.

Nova epizoda se po tom pitanju dogodila nedavno, kako piše Marca, pa tako Ronaldo odbija potpisati novi ugovor koji mu je ponudio Real. Dokaz je to da Ronaldo očito želi odraditi samo sadašnji ugovor koji traje do 2015. godine, ali isto tako je za očekivati da će ga Real možda u tom slučaju poželjeti ranije prodati, kako bi što više zaradio.

Svakako treba napomenuti da je zadnjih dana krenulo učestalo pisanje o tome da bi se Cristiano Ronaldo mogao vratiti tamo gdje je bio prije Reala - u Manchester United. Svi s Old Trafforda su počeli pričati o tome, a i Ronaldo je podsjetio na svoju usku vezu s klubom i tamošnjim trenerom Alexom Fergusonom,

Zanimljivo, te dvije momčadi će međusobno igrati u skorašnjoj osmini finala Lige prvaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:26