HEWLETT-PACKARD

HP predstavio najpristupačnija prijenosna računala s integriranim rješenjem Beats Audio

HP je predstavio prvi na svijetu zaslon s integriranim rješenjem Beats⁚ Audio uz HP-ovo najpristupačnije prijenosno računalo osjetljivona dodir - HP Pavilion TouchSmart Sleekbook.

Tanka i lagana prijenosna računala za svakoga

HP Pavilion TouchSmart Sleekbook i novi HP Pavilion Sleekbook pružaju zavidne performanse u tankom i laganom paketu. Razvijen je u suradnji s tvrtkom Beats by Dre⁚ te pruža jedinstveno i potpuno audio-vizualno iskustvo. Najnovije HP-ove Sleekbookove pokreću AMD-ovi APU procesori serije A, a imaju 15,6-inčni zaslon visoke razlučivosti (HD);(2) do 1 terabajt prostora za pohranu za aplikacije, filmove, glazbu, fotografije, dokumente i još mnogo toga;(3) Dolby Advanced Audio; bateriju koja se može izvaditi, kao i numeričku tipkovnicu za povećanje produktivnosti.

Cijeli niz portova, uključujući HDMI, USB 3.0 i USB 2.0, pružaju brzu povezanost s mobilnim uređajima i dodacima.

HP Sleekbookovi također imaju ekskluzivne HP-ove inovacije, uključujući HP CoolSense, koji prilagođava razinu hlađenja u skladu s osobnim željama korisnika a rezultat je osjetno hladnije računalo, te HP ProtectSmart, koji pomaže spriječiti gubitak datoteka u slučaju udarca.

Sleekbookovi su opremljeni s ekskluzivnim HP-ovim inovacijama, uključujući HP CoolSense za osjetno hladnije računalo i HP ProtectSmart za spriječavanje gubitka datoteka u slučaju pada. Osim toga, korisnici imaju pristup HP-ovom Connected Music, koji ljubiteljima glazbe donosi novi način za uživanje u glazbi nekih od najpopularnijih svjetskih umjetnika putem partnerstva HP-a s Universal Music Group, vodećom svjetskom diskografskom tvrtkom. Korisnici mogu pristupiti ekskluzivnim HP-ovim paketima Music Rewards (uključujući HP-ove Private Events, Music Experiences i VIP Pack Trips) putem rješenja HP Connected Music koje je ugrađeno na HP-ova računala s OS-om Windows 8.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 05:18