MONSTRUOZNI PLAN

TAJKUN NARUČIO UBOJSTVO SEKSI SUPRUGE 'Postao je nenormalno ljubomoran'

Monica Olsen (32), tvrdi kako je njezin suprug milijunaš unajmio plaćenog ubojicu za 80.000 dolara da je se riješi. Manekenka kaže kako je bio ljubomoran jer se ona htjela vratiti karijeri poziranja i snimiti provokativne fotografije
 Justin Monroe

Fotomodel i majka dvoje djece, Monica Olsen (32), tvrdi kako je njezin suprug milijunaš unajmio plaćenog ubojicu za 80.000 dolara da je se riješi. Manekenka kaže kako je bio ljubomoran jer se ona htjela vratiti karijeri poziranja i snimiti provokativne fotografije.

Monica se, naime, odrekla šetnje pistom kada se udala za 'vitaminskog tajkuna' Dinu Guglielmellija 2003. godine. No nakon što je rodila dvije kćeri odlučila se vratiti na posao.

-Predstavila je svoju vlastitu liniju proizvoda za uljepšavanje 'Skin', a onda je krajem 2010. počela pričati i o filmu. Htjela je glumiti i baviti se modelingom i to je bilo ono što je zasmetalo njezinom suprugu, kazao je izvor blizak istrazi te dodao:

- Postao je nenormalno ljubomoran. Nije mogao podnijeti ideju da drugi muškarci bulje u njegovu ženu u muškim magazinima. Kada je 2012. saznao da je odradila shooting u donjem rublju s modnim fotografom Kennethom Matthewsom prekipjelo mu je. Bio je to profesionalni photo session u studiju u Los Angelesu s timom asistenata, visažistima i stilistima. No Dino je optužio Monicu i Kennetha da su se previše zbližili i zaprijetio joj da se više ne smije time baviti te da mora ostati kod kuće i brinuti se o njihovoj djeci.

- Monica je postala zabrinuta za vlastitu sigurnost, no inzistirala je na karijeri. Zabranio joj je snimati filmove i spriječio bi bilo kakav dogovor za posao. Monica je tada shvatila da ga mora ostaviti, a Dino je poludio. Njihov brak počeo se raspadati i počeli su se boriti za skrbništvo nad kćerima. Jednom je nazvao policiju i optužio ju za nasilje nad djecom zbog čega je provela noć u zatvoru. Nekoliko mjeseci kasnije Monica je saznala za snimku na kojoj Dino pokušava unajmiti prijatelja da ju ubije - kazao je izvor.

Guglielmelli je navodno ponudio veteranu Richardu Fuhrmannu 80.000 dolara, no Fuhrmann je otišao na policiju i predao im snimku razgovora dugu 90 minuta.

Ljubomornom 52-godišnjaku koji se nalazi u pritvoru od listopada prošle godine idućeg mjeseca slijedi suđenje zbog pokušaja ubojstva.

Monica tvrdi da njezin bivši suprug još uvijek pokušava sabotirati njezin rad.

- NIje mogao podnijeti njezin uspjeh. Želio je biti jedina zvijezda i mrzio je činjenicu da i njoj posao ide dobro - kazao je izvor.

Guglielmellijev odvjetnik Tony Brooklier poznat je po zastupanju mafijaša, a njegov otac bio je mafijaški šef Cose Nostre iz L.A.-a. Brooklier inzistira na tome da su Guglielmelliju podmetnuli njegova bivša supruga i navodni plaćeni ubojica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:19