DUŠEVNE BOLI

VIDEO: ZASPAO ZA VRIJEME UTAKMICE Bio je predmet sprdnje, a sad možda dobije 10 milijuna dolara

Navijač koji je zaspao za vrijeme utakmice New York Yankeesa tuži TV kanal ESPN i dvojicu njegovih voditelja zbog ismijavanja za vrijeme prijenosa uživo i traži 10 milijuna dolara odštete.

Andrew Rector (26) tvrdi da je doživio emocionalni slom zbog "neprekidnog verbalnog pohoda" koji su prema njemu uputili voditelji sportskog TV kanala nakon što ga je kamera uhvatila kako spava za vrijeme utakmice.

Američka bejzbol liga objavila je snimku uspavanog navijača na svojoj službenoj web-stranici, što je navodno izazvalo pravu lavinu uvredljivih komentara na Rectorov račun.

ESPN-ov voditelj Dan Shulman i njegov kolega John Kruk optuženi su zbog neprikladnih komentara, poput onog gdje uspavanom Rectoru kažu da "stadion nije mjesto za spavanje", "da pored njega možda sjedi prijatelj koji ga više voli dok spava", te su se zapitali je li prespavao i home run kojeg je postigao igrač Yankeesa Carlosa Beltrana što je uzrokovalo ovacije 45 tisuća gledatelja.

Rector tvrdi da su ga nakon objave snimke forumaši nazvali "debelom kravom koja zauzima dva sjedala", te "odvratnim i socijalno bankrotiranim pojedincem".

Incident se odvio za vrijeme utakmice New York Yankeesa protiv Red Soxa iz Bostona odigrane 13. travnja. Tužba je podnesena 3. srpnja.

U njoj stoji da su komentatori u prijenosu uživo koristili izraze poput "debeo", neinteligentan" i "glup".

Niti jedan od ESPN-ovih komentatora nije želio komentirati slučaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 17:05