NEMIRNA ŠETNJA

VIDEO: ŽIVOT MU JE SPASIO KAMENČIĆ U CIPELI Ovo je najzačudiji viralni hit kojeg ćete danas pogledati. Čovjek stvarno ima sreće...

Neimenovani je Saudijac u sasvim običnoj šetnji gradom imao više sreće nego što većinu nas ikada zahvati. Mogao je završiti mrtav, ili u najboljem slučaju s brojnim šavovima, no božica Fortuna poštedjela ga je tih muka.

Naime, snimka koja je vrlo brzo po objavi postala viralni hit na internetu, pokazuje muškarca kako hoda šetnicom negdje u Saudijskoj Arabiji kada odjednom pored njega padne velika staklena ploča.

Potpuno mirnu i gotovo zen šetnju prekinuo je snažan prasak padajućeg stakla, a muškarac srećom biva promašen za svega nekoliko milimetara. Spasilo ga je što je nekoliko sekundi ranije pogledao što mu je zapelo u cipeli.

Staklena se ploča pretvorila u milijun oštrih komadića, a muškarac se, očito u stanju šoka, podigao s tla i krenuo u suprotnom smjeru šetnje da bi se par trenutaka kasnije vratio. Iz obližnjeg je kafića istrčao svjedok bizarne nesreće koji mu je potom pomogao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 13:43