Reuters / Hannah McKay Livepic
BILO BI SMIJEŠNO DA NIJE ŽALOSNO

AKO DO SADA NISU DOBILI SLOM ŽIVACA, OVO BI NAVIJAČE ARSENALA MOGLO IZNERVIRATI DO DASKE Wenger utrljao sol na ranu: 'Htio sam ga dovesti, ali...'

AKO DO SADA NISU DOBILI SLOM ŽIVACA, OVO BI NAVIJAČE ARSENALA MOGLO IZNERVIRATI DO DASKE Wenger dodatno utrljao sol na ranu: 'Htio sam ga dovesti, ali...'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2017. 17:22

Odlazak Arsenea Wengera s klupe Arsenala traje već nekoliko godina, ali ta bi se priča prema svemu sudeći uskoro mogla i završiti. Francuski stručnjak potrošio je apsolutno sve kredite kod navijača Topnika koji više nemaju strpljenja. Porazi od direktnih konkurenata za naslov engleskog prvaka te tragedija protiv Bayerna i isapdanje iz Lige prvaka, dvije su kapi koje su prelile čašu.

Osim trenutačno nezadovoljnog Alexisa Sancheza i Mesuta Özila, u London nikako da stigne neko pravo pojačanje. Navijači su ogorčeni jer četvrto mjesto u Premier ligi godinama je unaprijed rezervirano za Topnike, rano ispadanje iz Lige prvaka već je postala tradicija, pomaka nema, i odlazak Francuza nameće se kao jedino logično rješenje.

Wenger je u posljednjih nekoliko dana konstantno u verbalnom sukobu s navijačima, a dodatnu sol na ranu utrljao im je otkrivši ime nogometaša kojeg je namjeravao dovesti prošloga ljeta. Opće je poznato kako Francuz voli dovoditi mlađe igrače i onda od njih stvarati zvijezde te ih kasnije prodavati za pristojne cifre. Ipak, to u ovom slučaju nije bilo potrebno, jer mladi Monacov napadač Kylian Mbappe već je sada zvijezda, na meti je brojnih velikana i predviđa mu se blistava karijera, ali, izgleda kako će i ovog puta na Emiratesu ostati praznih ruku.

- Htio sam ga dovesti prošloga ljeta, stvarno vjerujem da je pred njim blistava budućnost. Nažalost, mladi se nogometaši prate još od mlađih uzrasta i svi ih veliki klubovi žele u svojim redovima.

Valja napomenuti kako je ovaj mladi 18-godišnji napadač ove je sezone u dresu Moanaca postigao ukupno 13 pogodaka.

Linker
20. travanj 2024 09:40