Gabriele Maltinti/Getty Images / Getty Images
NIJE MU JASNO

BIVŠI TALIJANSKI REPREZENTATIVAC OSTAO JE U POTPUNOJ NEVJERICI I 'OPRAO' KALINIĆA 'Nikola je napravio glupost...pravu ludost'

'Odbiti takvu cifru je prava ludost. Firenza bi mu trebala napraviti spomenik'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2017. 23:10

Nikola Kalinić odbio je bogatu ponudu iz Kine i odlučio ostati u Fiorentini te tako postao pravi junak Firenze i svih navijača Viola. Nekadašnji napadač Hajduka je s 29 godina rekao 'Ne' ugovoru koji mu je garantirao 12 milijuna eura godišnje, no ima i onih koji misle kako to i nije bila tako pametna odluka.

"Odbiti takvu cifru je prava ludost. Firenza bi mu trebala napraviti spomenik. Ljudi uvijek naravno donose odluke koje su im bliže srcu, ali da je mene kontaktirao ja bih mu savjetovao drugačije. Ja bih za takav novac otišao igrati i u Bangladeš. Mislim da je napravio glupost", poručio je bivši talijanski reprezentativac, Francesco Graziani.

Graziani je inače u sedamdesetima nosio dres Fiorentine, a dres Italije oblačio je 64 puta. U njegovo vrijeme naravno nije bilo kineskih milijuna, a ni općenito tako bogatih ponuda.

Kalinić je u moru sveopćih odlazaka u Kinu i 'debljanja računa' romantično odabrao 'pravi' nogomet', ali i naravno blizinu svog rodnog kraja te poznavanje jezika i tako rekao 'Ne' modernom 'poslovnom' nogometu, ne razmišljajući da će neke očito i naljutiti svojom odlukom...


Nikola Kalinic Goal HD - Fiorentina 1-0... by videosansebastian

Linker
19. travanj 2024 00:03