Matjaž Kek
 Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
'MOŽEŠ PLAKATI ILI TRENIRATI'

BRUNO MARIĆ SE VRAĆA U SPLIT Kek se ne zamara: 'Na terenu češće viđam neke suce nego svoje igrače, poput Andrijaševića recimo'

Piše: Marijan ProjićObjavljeno: 09. prosinac 2016. 17:06

Drugi put u mjesec dana disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić-Bekić odbacio je žalbu Rijeke i Gorgon, kojem je Vučemilović u derbiju na Maksimiru pokazao dva žuta, a potom i crveni, neće u nedjelju (17 sati) zaigrati protiv Splita. No, izostanak austrijskog napadača kao i već duže ozlijeđenog Gavranovića i Mateija ne mijenja odnose snaga i "bijeli" u Park mladeži dolaze s ulogom apsolutnog favorita. U prilog tome govori položaj na tablici, ali i činjenica da su "crveni" posljednji put na svom terenu protiv Rijeke bodove uzeli prije tri godine.

Na delegiranje suca Marića za utakmicu protiv Splita u kombinaciji s pomoćnicima koji su sudjelovali u posljednjem derbiju, Kek se suzdržao od komentara.

Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

- Ima li to veze s istupima predsjednika morat ćete pitati njega, ali pomalo je čudno kada na terenu češće viđate neke suce nego svoje igrače poput Andrijaševića, ali ne želim se time zamarati. Ja sam možda u dva tri navrata igračima najavljivao tko sudi, jer sve to je gubljenje energije. Možeš plakati cijeli tjedan ili se okrenuti treninzima i pripremama. Mislim da je to jedino rješenje - izjavio je Kek, koji u skorom dolasku Aleksandera Čeferina u Zagreb ne vidi neku prigodu za ispravljanje "krivih Drina".

- Naravno da se dobro poznajemo. Bio je moj predsjednik, ali nije Matjaž Kek taj koji je zadužen za raščišćavanje problema u Hrvatskom nogometnom savezu.

Linker
16. travanj 2024 12:05