REUTERS/Michael Dalder / REUTERS
I TEBE SAM SIT BOLNICO

BRANIČU BAYERNA JE PUNA KAPA OZLJEDA Proveo više od 1000 dana na liječenjima, pa nakon povratka dramatično zavapio: Ovo je zadnji put da se vraćam!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2016. 00:24

Branič munchenskog Bayerna Holger Badstuber vratio se nogometu nakon još jedne teške ozljede. Ništa ne bi bilo čudno da mu cijela karijera nije obilježena ozljedama koje uzimaju i danak psihi. Toliki da je 27-godišnjak najavio kako mu je ovo posljednji povratak.

Ukoliko se ponovno ozljedi, Badstuber će otići u nogometnu mirovinu i objesiti kopačke o klin. Najnoviji povratak bio je onaj protiv Augsburga jučer u kupu.

- Ovaj povratak je drukčijih zato što je posljednji - kaže Badstuber koji je tijekom karijere proveo više od 1000 dana po operacijama i rehabilitacijama.

- Dirnulo me kako sam dočekan i ostao sam bez daha. Još uvijek mi nešto nedostaje, ali pronaći ću se s vremenom. Radim kako bih ostao zdrav i dugo trajao na travnjaku. Cilj je izdržljivost i postići nivo igre kakav još nikad nisam imao - najavljuje 27-godišnjak.

Ostaje mu poželjeti sreću i nadati se da neće doživit sudbinu Sebastiana Deislera, nekadašnjeg igrača baš Bayerna koji je zbogom rekao također u 27. godini zbog brojnih ozljeda. Propustio je Deisler mnogo toga, a posebno su ga pogodili izostanci s velikih natjecanja s reprezentacijom Njemačke zbog čega je u jednom trenutku bolovao od depresije.

Linker
20. travanj 2024 18:15