Alexander Scheuber/Bongarts/Getty Images
VRIJEME ZA RAZMIŠLJANJE

'GAZDA' EINTRACHTA ŽESTOKO SE OBRUŠIO NA HRVATSKOG NAPADAČA Rebićeva budućnost kod Kovača pod upitnikom zbog nepromišljenog poteza?

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 16. svibanj 2017. 21:50

Premda su nedavno stizali signali kako će Eintracht otkupiti Rebićev ugovor od Fiorentine, sada više to nije tako sigurno, tvrdi Kicker. Sportski direktor Bruno Hübner žestoko se obrušio na 23-godišnjeg Splićanina i to zbog kartona kojeg je dobio protekle subote u dvoboju s Mainzom.

Rebić je, naime, ušao u 79. minuti, a samo pet minuta kasnije zaradio je žuti karton zbog lakta u lice Stefana Bella. To je već njegov 10. žuti karton ove sezone i zbog toga će propustiti sraz posljednjeg kola, kada na Commerzbank Arenu stiže RB Leipzig.

- Ne samo da je dobio karton, nego je i dobio vrijeme za razmišljanje - kazao je sportski direktor Eintrachta.

- Ovim potezom sigurno si nije napravio pravu reklamu - dodao je Hübner.

Rebić je već imao problema u Eintrachtu, Niko Kovač nekoliko puta morao ga je slati na hlađenje, nezadovoljan njegovim doprinosom u defenzivi, međutim, u tmurnim proljetnim nastupima Eintrachta hrvatski ofenzivac bio je jedna od svjetlijih točaka. U 24 nastupa ove sezone zabio je dva pogotka uz tri asistencije.

Međutim, posljednje dvije utakmice započeo je s klupe, očit je pad forme i zato u Frankfurtu sada razmišljaju hoće li do kraja svibnja platiti 3,2 milijuna eura koliko Fiorentina traži za ofenzivca, kojeg su prije četiri godine kupili od Splita za 4,5 milijuna eura.

- Sigurno da je problem ono što trenutačno dobivamo od njega. Svakog igrača dobro ćemo proanalizirati - dodao je Hübner, svjestan da ga čeka dugo ljeto jer Eintrachtovu momčad čine većinom igrači na posudbama.

Vrhunac sezone za dogodit će se 27. svibnja, kada će u Berlinu pokušati osvojiti peti Kup u povijesti. Kako se sada čini, Rebić neće biti dio početne postave.

- To će morati izboriti na treningu - jasan je sportski direktor Eintrachta, koji je prije tri mjeseca o Hrvatu govorio biranim riječima.

- Ante je veliki potencijal, uvijek sam govorio svima koliko je dobar i pomoći ćemo mu u daljnjem napretku.

Bilo je to početkom veljače, 90-ak dana kasnije Hübner više nije tako veliki zagovaratelj Ante Rebića, naprotiv...

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
19. travanj 2024 18:19