REUTERS/Axel Schmidt
PIŠE KICKER

NJEMAČKI MEDIJI OTKRILI VELIKU 'IZDAJU' U BAYERNU Poznato kako su igrači 'potjerali' Ancelottija. Jednoj od najvećih zvijezda prijeti kraj karijere?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2017. 21:59

Prema napisima uglednog njemačkog magazina Kickera, neki igrači Bayerna okrenuli su leđa sada već bivšem treneru Carlu Ancelottiju.

Bavarci su prošlog četvrtka smijenili talijanskog trenera nakon 3:0 poraza od PSG-a u Ligi prvaka, a Kicker sada navodi kako je nekolicina igrača organizirala treninge bez prisutnosti trenera.

Oni su navodno smatrali da Ancelottijevi treninzi nisu dovoljni, pa su radili na svoju ruku. Kapetan Manuel Neuer, dokapetan Thomas Müller i Jerome Boateng navodno su svi rekli izvršnom direktoru Karlu Heinzeu Rummeniggeu da Ancelottijevi treninzi nisu dovoljno jaki i da su i frustrirani radom fitnes trenera Giovanija Maurija.

"Bolji su treninzi od omladinske momčadi moga sina", navodno se požalio Arjen Robben službenicima kluba.

U međuvremenu se nastavljaju muke po slavni bavarski klub. U nedjeljnom bundesligaškom okršaju protiv Herthe ozlijedio se Franck Ribery. Stradalo mu je lijevo koljeno, a strahuje se da su 'otišli' križni ligamenti. Neki mediji čak navode da bi ukoliko se potvrdi takva težina ozljede mogao biti ugrožen nastavak karijere ovog 34-godišnjeg Francuza.

One pozitivnije prognoze kažu da će Ribery pauzirati između osam i deset tjedana. Kako bilo, točna težina ozljede još nije poznata.

Linker
20. travanj 2024 07:10