Martin Rose/Getty Images / Bongarts/Getty Images
U HSV-U OGORČENI

ŠTO SE DOGAĐA S HRVATSKIM LEOM MESSIJEM? Nijemci razočarani: 'Sad je svima jasno zašto Halilović ne igra, nije napravio ništa!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2016. 01:31

Prošle je sezone Eintracht iz Frankfurta bio na rubu ispadnja iz Bundeslige, ali otkako je za kormilo sjeo Niko Kovač, izgleda kako klub čeka puno bolja budućnost. Nakon osam kola, Eintracht ima četiri pobjede i trenutačno se nalazi na 7. mjestu.

Niko i njegov Frankfurt u posljednjem su kolu u Hamburgu isprašili HSV s 3:0, a bivši izbornik Vatrenih nije mogao sakriti oduševljenje.

- Sve su to dobri igrači, vrlo dobrih osobina. Zanimljivo je vidjeti toliko različitih kultura u jednoj momčadi. Moji momci, posebno Nijemci, shvaćaju i uče što to rade Španjolci, Hrvati i Srbi. Sve to na kraju postane dobra momčad, a nismo dovodili ograničene igrače.

S druge strane, HSV je na samom začelju tablice, a povremeni hrvatski reprezentativac, Alen Halilović odigrao je prvih 45 minuta. Kako? Trener Marcus Gisdol nije želio govoriti pojedinačno o učinku svojih igrača, a ovako ga je opisao 'Hamburger Abendblat':

- Sada su svi shvatili zašto Halilović ne igra! Puno je pokušavao, a nije napravio ništa!

Linker
21. travanj 2024 01:38