Reuters / Kai Pfaffenbach / REUTERS
BUNDESLIGA

VIDEO: NESTAO ZA DESET MINUTA! HRVAT EKSPRESNO ZARADIO DVA ŽUTA KARTONA U REMIJU S BAYERNOM Leverkusen izdržao nalete i otkinuo bodove prvaku

Piše: HinaObjavljeno: 15. travanj 2017. 22:55

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 29. kola Bundeslige vodeći Bayern je u gostima kod Bayer Leverkusena odigrao 0-0, iako je pola sata imao igrača više.

Naime, hrvatski stoper Tin Jedvaj, koji igra za Leverkusen, je u razmaku od deset minuta zaradio dva žuta kartona, odnosno isključenje. Prvi žuti karton dobio je 50. minuti nakon prekršaja na Kingsleyju Comanu, a drugi je zaradio u 59. zbog prekršaja na Thomasu Muelleru.

Hrvatski napadač Andrej Kramarić nastavio je igrati u odličnoj formi, u 29. kolu Bundeslige nije bio strijelac, ali je bio asistent za jedan pogodak Hoffenheima, koji je pobijedio Borussiju Moenchengladbach sa 5-3.

U 21. minuti njegov udarac je bio trunku neprecizan, a u 89. je asistirao Keremu Demirbayju za konačnih 5-3. Kramarić, koji je u prethodna tri kola zabio četiri pogotka, spada među najkorisnije igrače Bundeslige sa 12 golova i 8 asistencija

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
19. travanj 2024 19:27