REUTERS
NEUTAŽIVA GLAD ZA GOLOVIMA

VIDEO: NEZAPAMĆENI POTOP NA ALLIANZ ARENI UZ PORUKU 'DOĐITE NAM OPET' Goropadni Bayern najdražu mušteriju pobijedio sa 8:0!

Piše: HinaObjavljeno: 25. veljača 2017. 18:36

U 22. kolu Bundeslige u subotu je vodeći Bayern "razvalio" davljenika Hamburger sa 8-0, a Robert Lewandowski postigao je hat-trick (24-PEN, 42, 54). Dva pogotka dodao je Kingsley Coman (65, 69), a po jedan Arturo Vidal (17), David Alaba (56) i Arjen Robben (87).

Nastavak je to nevjerojatnih rezultatskih kalvarija koje je momčad iz Hamburga posljednjih godina prolazila na Allianz Areni. Primjerice, na zadnjih sedam prvenstvenih gostovanja kod Bayerna, HSV je primio nevjerojatnih 45 golova, i zabio samo tri.

Drugoplasirani Leipzig drži korak sa Bayernom, kod kuće je dobio Koeln sa 3-1.

Nakon potopa u Ligi prvaka Bayer Leverkusen je ugostio Mainz i doživio je novo razočaranje, izgubivši 0-2. Goste su do pobjede doveli Stefan Bell (3) i Levin Öztunali (11), a hrvatski branič Tin Jedvaj odigrao je cijeli susret za poražene "apotekare".

Posljednjeplasirani Darmstadt, za kojeg je hrvatski napadač Antonio Čolak igrao do 76. minute, doživio je novi poraz, izgubivši na svom terenu od Augsburga 1-2, a pobjednički gol za goste zabio je Raul Bobadilla u 85. minuti.

I Borussia Dortmund je uhvatila pobjednički ritam, upisavši treću pobjedu u posljednja četiri kola. U gostima je svladala Freiburg sa 3-0 uz dva gola Aubameyanga (55, 70) i jedan Papastathopoulosa (13).

Dan ranije Werder je na gostovanju pobijedio Wolfsburg sa 2-1 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas, a večeras Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi hrvatski trener Niko Kovač, nakon dva uzastopna poraza gostuje kod Herthe.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
19. travanj 2024 03:43