REUTERS/Michaela Rehle / REUTERS
POMOR FAVORITA

VIDEO: ŠOKANTNO KOLO U NJEMAČKOJ Prvak jedva do pobjede, Kovač teško nastradao, hit prvenstva opet poražen, Hrvat iz 'fenjeraša' dotukao Borussiju

Piše: HinaObjavljeno: 11. veljača 2017. 18:45

Aktualni njemački prvak Bayern Munchen teškom mukom je na gostovanju pobijedio Ingolstadt 2-0, dok su RB Leipzig, Borussia Dortmund i Eintracht upisali neočekivane poraze u susretima 20. kola njemačkog nogometnog prvenstva.

Bayern se dugo mučio protiv jednog od najvećih kandidata za ispadanje u drugu ligu. Bavarci su tek u završnim minutama slomili obranu domaćina, a golove su zabili Arturo Vidal (90) i Arjen Robben (90+1).


All Goals -- Ingolstadt 0-2 Bayern Munche -- 02... by zyhrijearifi

Borussia Dortmund je neočekivano izgubila na gostovanju kod Darmstadta koji usprkos pobjedi 2-1 i dalje drži začelje ljestvice. Domaćin je poveo u 21. golom Terrencea Boyda, izjednačio je Raphael Guerreiro u 44. minuti, a tek treću pobjedu Darmstadtu ove sezone donio je Antonio Čolak u 67. minuti. Mladi hrvatski reprezentativac je stigao u Darmstadt na posudbu iz Hoffenheima.

Poraze su upisali i RB Leipzig i Eintracht našeg Nike Kovača. Leipzig je na svom travnjaku izgubio od HSV-a 0-3, a identičnim rezultatom je Kovač stradao u Leverkusenu kod Bayera.

'Apotekari' su slomili Eintracht golovima Javiera Hernandeza (5, 63) i Kevina Vollanda (78). Tin Jedvaj je igrao cijeli susret za 'apotekare', dok je Ante Rebić kod gostiju ušao u igru u 52. minuti.

HSV je do važnih bodova u borbi za prvoligaški spas stigao golovima Kyriakosa Papadopoulosa (18), Walace (24) i Aarona Hunt (90+3)

Bayern je s nova tri boda još više pobjegao konkurenciji. Prvak sada ima 49 bodova, sedam više od RB Leipziga. Eintracht je treći sa 35 bodova, dok Borussia Dortmund i Hoffenheim imaju po 34 boda. Ingolstadt i Darmstadt i dalje drže začelje.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
19. travanj 2024 21:31