Screenshot: YouTube
NIJE DOBAR, NEGO VRHUNSKI

VIDEO: VRTI PROTIVNIKE KAO MODRIĆ, A ZOVU GA 'MO' I 'SPEKTAKULARNI' Jedan od najvećih talenata njemačkog nogometa potpisao za slavni klub!

Piše: HinaObjavljeno: 30. ožujak 2017. 16:21

Njemački nogometni velikan Borussia Dortmund dogovorio je transfer jednog od najveći njemačkih talenata Mahmouda Dahouda (21) koji će do kraja sezone ostati u redovima Borussije iz Moenchengladbacha.

Dahoud će u Dortmund preseliti na koncu ove sezone potpisavši ugovor do 2022. godine.

Njemački mediji nagađaju kako će Borussija svom imenjaku iz Moenchengladbacha platiti oko 12 milijuna eura odštete.

Dahoud je Kurd rođen u Siriji, a u Njemačku je došao kao beba 1996. godine zajedno s roditeljima koji su bježali od Asadova režima.

Karijeru je počeo u Fortuni iz Dusseldorf, a 2010. je preselio u Borussiju iz Monchengladbacha u čiji se seniorski sastav probio 2014.

"Već godinama pratimo Dahouda i sretni smo što će karijeru nastaviti u našim redovima. Mo je već sada jedan od najboljih mladih veznjaka i siguran sam kako je samo pitanje trenutka kada će se probiti u njemačku reprezentaciju," kazao je sportski direktor Borussije Dortmund Michael Zorc.

Veliki interes za njegove usluge pokazao je i Jurgen Klopp koji ga je želio dovesti u Liverpool, no Kloppov bivši klub je bio brži.

Linker
16. travanj 2024 16:24