screenshot
ONI SU TEMA BROJ 1

ČITAVA EUROPA DANIMA PRIČA O SVAĐI DVIJE ZVIJEZDE PSG-A, A BOGATI ŠEICI PRONAŠLI SU GENIJALNO RJEŠENJE Dat će im još više novca, ali postoji mali trik

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2017. 13:09

Europa danima priča o velikoj svađi između dviju velikih zvijezda PSG-a, Edinsona Cavanija i Neymara. Naime, Cavani i Neymar upustili su se u svađu oko toga tko bi trebao izvesti jedanaesterac. Brazilac je na kraju morao popustiti, Urugvajac je uzeo loptu, pucao, ali je na njegovu žalost zapucao kazneni udarac.

Nakon susreta naknadno je objavljena snimka na kojoj se vidi kako Cavani ne da Brazilcu da izvede jedanaesterac. Epilog svega bilo je to što je Neymar prestao pratiti svog suigrača na Instagramu, a španjolski Sport kaže kako je otišao i korak dalje te zatražio vodstvo kluba da što prije proda Cavanija. To je razbjesnilo nogometni svijet, ali i većinu suigrača.

Vodstvo kluba na čelu s predsjednikom Nasser Al-Khelaifijem optužilo je medija kako su prenapuhali čitavu priču oko zaračenog dvojca. Ipak, valja napomenuti kako je upravo klub taj koji je stvorio problem u čitavoj priči obzirom kako je u ugovore obojici igrača uključio bonus odnosno identičnu cifru za najboljeg strijelca koja iznosi milijun eura. Logično je onda da je Cavani htio izvesti jedanaesterac protiv Lyona kada se zna da zarađuje triput manje od Neymara.

Nakon ovakve novonastale situacije u Praizu su došli na zanimljivu ideju, a to je da će unijeti još jedan bonus, odnosno više kao jednu vrstu klupske nagrae u kojoj će najbolji strijelac i asistent momčadi podijeliti novčani iznos koji bi trebao bioti veći nego dosad.

Linker
27. travanj 2024 04:23