youtube
PERFEKTNA PREDSTAVA

ČIZMA IMA NOVU ZVIJEZDU! HRVAT JE KOMPLETAN IGRAČ I PRAVI 'RAZARAČ' Rog ostavio Talijane u čudu: Zašto taj dečko ne igra više, to je totalni misterij

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2017. 00:10

Juventus je napravio korak prema finalu Talijanskog kupa nakon što je preokretom u drugom poluvremenu pobijedio Napoli rezultatom 3:1 i stekao dobru prednost za uzvrat na San Paolu.

Mandžukić i Strinić odigrali su cijelu utakmicu, Rog je igrao do 82. minute, a Pjaca ušao u 84. minuti. Iako nije postigao pogodak, Mario Mandžukić ponovno je stvarao velike probleme Napolitancima na lijevoj strani, a u samoj završnici utakmice odlično je odrađivao i posao u obrani. Mediji su još jednom bili puni hvale za hrvatskog reprezentativca, ali sve pohvale nakon utakmice u Torinu pobrao je Marko Rog.

Bivšeg veznjaka Dinama, Talijani su označili kao ključnog igrača u sredini terena koji je potreban Napoliju ukoliko želi uhvatiti bilo kakav pozitivan rezultat. Talijanska Gazzetta istaknula je Diawaru za kojeg kaže kako ga ima po čitavom terenu, dok je Rog spomenut kao pravo otkriće.

Kompletan nogometaš i 'razarač' koji je apsolutno spreman za sve izazove u talijanskom prvenstvu. Nikome na Čizmi nije jasno zašto je do sada toliko malo igrao, drugim riječima, ostaje misterij.

Linker
15. travanj 2024 00:54