REUTERS/Alexandra Beier / REUTERS
RAZLAZ U MÜNCHENU

DIREKTOR BAYERNA I 'BRACO' ZAJEDNIČKI URUČILI 'CIPELU' ANCELOTTIJU 'Nešto smo morali napraviti, a Carlo je uvijek bio moj prijatelj i to će i ostati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2017. 19:06

Nakon što je Bayern u gostima u sklopu drugog kola Lige prvaka teško poražen od PSG-a (3:0), čelništvo kluba odlučilo je treneru Carlu Ancelottiju uručiti otkaz. Talijanski stručnjak je posljednjih tjedana bio na udaru kritika zbog blijedih predstava njemačkog prvaka, a poraz na Parku prinčeva očito je prelio čašu strpljenja čelnika kluba.

Do imenovanja novog trenera, a već se nagađa kako će to biti bivši trener Borussije Dortmund Thomas Tuchel, momčad će privremeno voditi pomoćni trener Willy Sagnol.

Football Soccer - Bayern Munich v Real Madrid - UEFA Champions League Quarter Final First Leg - Allianz Arena, Munich, Germany - 12/4/17 Bayern Munich coach Carlo Ancelotti  before the match Reuters / Michaela Rehle Livepic
Reuters / Michaela Rehle Livepic / REUTERS
Carlo Ancelotti

Svoje je mišljenje o čitavoj situaciji dao i direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

- Od samog početka sezone se mučimo i momčad nije ispunila očekivanja koja su pred nju postavljena. Susret protiv PSG-a je pokazao da moramo nešto napraviti. Hasan Salihamidžić i ja imali smo otvoren i ozbiljan razgovor s Carlom i obavijestili ga o našoj odluci. Želim se zahvaliti Carlu, on je moj prijatelj i to će ostati, no ovo je profesionalna odluka.

Linker
14. travanj 2024 14:43