Alex Livesey/Getty Images / Getty Images
VELIKI DERBI NA OTOKU

ENGLEZI NAJAVLJUJU VELIKI SPEKTAKL NA WEMBLEYJU 'Novi izbornik debitirat će protiv Hrvatske?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2016. 12:47

Englezi još uvijek ne mogu preboljeti šokantno ispadanje u osmini finala Eura od Islanda. Reprezentaciji kojoj se prije natjecanja u Francuskoj predviđala sama završnica, neslavno je završila svoj nastup odmah nakon grupne faze, a glavni strateg Gordog Albiona, Roy Hodgson odmah je po ispadanju dao i ostavku.

Dugo se na Otoku rapravljalo o njegovom nasljedniku. Bilo je tu svakakvih imena poput Josea Mourinha, Arsenea Wengera, ali i našeg Slavena Bilića koji je prošle sezone napravio odličan rezultat sa svojim West Hamom. Ipak, engleski F.A u konačnici se odlučio za Sama Aallardycea koji bi Engleze trebao voditi kroz kvalifikacijski ciklus za odlazak na SP u Rusiju 2018. godine.

Nema puno Engleza koji su zadovoljni ovakvim izborom tamošnjeg saveza i koji bi puno više voljeli vidjeti hrvatskog stratega na klupi svoje reprezentacije, ali možda će ipak Hrvate gledati u prijateljskoj utakmici koja bi se trebala odigrati 1. rujna na Wembleyju.

Utakmica Hrvatske i Engleske još uvijek nije službeno potvrđena, ali kako tvrde mediji na Otoku, Englezi su Vatrene odabrali jer ih upravo izabranici Ante Čačića podsjećaju na Slovačku s kojom bi Gordi Albion trebao snage odmjeriti u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Linker
25. svibanj 2024 19:22