Reuters/Ed Sykes
HOĆE LI IM SE OBITI O GLAVU?!

ENGLEZI MISLE DA STIŽU NA KRSTARENJE?! Everton se u pripremama za Hajduk bavi pašticadom i delicijama, a ni slova o Torcidi, Vlašiću, Ohandzi...

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 08. kolovoz 2017. 18:05

U predstavljanju Hajduka na internetskoj stranici Evertona u segmentu najvećih imena splitskog kluba posebno je istaknuto pet igrača.

Darijo Srna, legendarni kapetan hrvatske reprezentacije, počeo je u Hajduku. Alen Bokšić, koji je igrao u Marseilleu i Middlesbroughu, osvojio je Kup s Hajdukom 1991. godine. Iz Hajduka je i prvotimac Rangersa Niko Kranjčar, koji je 2005. napravio kontroverzni prijelaz iz Dinama u Hajduk. Slaven Bilić, aktualni trener West Hama, ponikao je u Hajduku, kao i Nikica Jelavić, koji je 2007. iz Hajduka otišao u Waregem.”

Uz činjenicu da je Hajduk sedam puta ispadao od Engleza, nisu u Evertonu zaboravili naglasiti ni Hajdukovu pobjedu od 6:0 nad Manchester Unitedom.

“Pred 30.000 ljudi na stadionu Poljud igrali su Steve Coppell, Joe Jordan, Lou Macan, Ray Wilkins... Čudesno zvuči, ali izgubili su 0:6.”

Posvetili su Englezi nešto prostora i kulinarskim delicijama. Na službenoj stranici Evertona skrenuli su svojim navijačima pozornost na jedan gastronomski užitak koji ih čeka u Splitu.

“U Splitu se pretežno služi hrana s morskim podovima, ribom, ali obratite pažnju na dalmatinsku pašticadu. Goveđe meso u jako dobrom umaku od suhih šljiva i crnog vina”, najavili su Englezi.

Linker
25. travanj 2024 00:20