REUTERS
ENGLEZE ČEKA PAKAO POLJUDA

EVO KAKO JE TRENER HAJDUKA ODGOVORIO ENGLEZIMA NA PITANJE O 'DIVLJANJU TORCIDE' I NAGOVIJESTIO PRODUŽETKE: Tko zna koliko ćemo igrati u Splitu!

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 18. kolovoz 2017. 10:54

Joan Carrillo, trener Hajduka vjeruje u dobar revanš, a možda i u produžetke nakon sinoćnjeg 2:0 poraza od Evertona na Goodison Parku.

- Rezultat nije dobar, Everton je pokazao svoju snagu, ali kad analiziram dali su golove iz dvije naše greške. Nisu nas ničim iznenadili i dobro smo parirali. U drugom poluvremenu smo pokazali da možemo igrati s njima, imamo igrače s talentom i osobnošću. Igrat ćemo u Splitu još 90 minuta, a možda i više, tko zna. Šteta da nismo zabili jedan gol iz prigoda koje smo imali u drugom dijelu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Jeste li razočarani ponašanjem vaših navijača - pitale su kolege iz Engleske?

- Oprostite, ali ja sam gledao samo utakmicu i bio koncentriran na nogomet.


Hajduk Split fans launch chairs and bottles at...

Vjerujete li u šanse za revanš?

- U zadnjem dijelu utakmice smo stvorili dovoljno prigoda što nam pokazuje kako imamo šansu u uzvratu. Treba se nadati. Moramo oporaviti momčad i spremiti se dobro. Imamo nadu – rekao je Carrillo.

Ronald Koeman, trener Evertona nimalo nije bio zadovoljan. Smatra da je propustio šansu da se plasira u skupine odmah. Tako smatra. Sve je trebao riješiti ove večeri u Liverpoolu.


Michael Keane GOAL HD - Everton (Eng) 1-0... by riqezi

- Vrlo smo sretni s prvim poluvremenom i vrlo nesretni zbog drugog poluvremena. Izgubili smo šansu da se večeras ovdje odmah kvalificiramo dalje, da sve riješimo. Strašno smo popustili u drugom dijelu i to me čini nesretnim.

Kako se to dogodilo, zbog čega?

- Nije to zbog napadača da su slabije igrali, nego ukupno zbog tempa igre. Potpuno smo popustili. U drugom dijelu sigurno nismo pokazali naš maksimum i Hajduk je čak imao neke šanse. Problem je intenzitet u kojem smo igrali. Popustili smo. Ako igramo prijateljsku utakmicu, to je u redu, prihvaćam. Ili prvenstvenu. Sa 2:0 to su tri boda. Ali to nije tako. Ovdje smo trebali pobijediti Hajduk s većom razlikom i sve riješiti. Nije ovo način na koji sam htio igrati.


Everton (Eng) 2-0 Hajduk Split (Cro) 17.08.2017 by Football--Live

Koeman je dodao:

- Dobro smo kontrolirali igru, ali tako smo trebali nastaviti svih 90 minuta. Imali smo u ruci šansu da pobijedimo s više razlike.

Kako komentirate nevolje s gledalištem, ponašanje publike? Dogodio se prekid od četiri minute u prvom poluvremenu?

- Nije to moj problem, ne znam što se dogodilo, bilo je u korneru.

Želite li u Europu baš tako silno, jako, snažno ili kalkulirate?

- Itekako nam je stalo, želimo biti dio Europe. Imali smo pun stadion i željeli razveseliti naše navijače. Bilo je važno večeras, ali smo popustili u ritmu i sad sve to treba zaokružiti u Splitu. To me žalosti – rekao je Koeman.

Linker
20. travanj 2024 05:22