Foto: Goran Mehkek / CROPIX
NEKA TAKO I BUDE

GOCE SEDLOSKI POSLAO NAJLJEPŠU PORUKU NAVIJAČIMA DINAMA 'Ma Dinamo to prolazi bez problema! Kvalitetniji je, igra sve bolje...'

GOCE SEDLOSKI Negdašnji stoper Hajduka i Dinama podnio je ostavku na mjesto trenera Vardara, a za Sn je kratko najavio utakmicu Modrih i Skenderbeua na Maksimiru (19.00)
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. kolovoz 2017. 20:03

Makedonski sport, odnosno nogomet i rukomet su u šoku. Rus Sergej Samsonjenko napušta nogometni klub Vardar, a isto tako o oba rukometna! Ako možda ne znate, rukometaši Vardara su prvaci Europe, a cure viceprvakinje. Nogometaši naravno nisu tako dobri, ali ove sezone su u kvalifikacijama Lige prvaka uspjeli izbaciti Malmo, pobijediti Kopenhagen u prvoj utakmici, da bi u Danskoj ipak ispali... Danas igraju s Fenerbahčeom u borbi za ulazak u Europsku ligu. Navodno je razlog što Rus odlazi činjenica što je doživio ogromne kritike javnosti i medija kad su objavljene cijene ulaznica za ogled s Fenerom koje su iznosile 50 eura.

Jedno zlo nikad ne dolazi samo, Goce Sedloski, uspješni trener Vardara podnio je ostavku. Bilo je to zaista veliko iznenađenje, jer je ovaj bivši igrač Dinama s Vardarom napravio lijepe stvari. Jučer nam se javio iz Skopja, pitali smo ga ima li njegova ostavka veze s odlaskom Samsonjenka?

- Nema uopće veze s tim. To je moja odluka, nema baš nikakve poveznice. Kad je u pitanju Samsonjenko, nemam tu što komentirati. On je uložio mnogo u makedonski sport, to jest činjenica. Raspravljati o najavi njegovog odlaska nije na meni.

Ali bilo bi zgodno čuti zašto ste vi otišli? Dva puta se osvojili naslov prvaka Makedonije, ove sezone ste iznenađujuće izbacili Malmo. Protiv Kopenhagena ste ionako bili autsajderi?

- Pa, bio sam razočaran nakon tog poraza od Kopenhagena, ali još više nakon što smo na startu prvenstva izgubili od Škendije. Gledajte, svatko ima svoj svjetonazor, svoja promišljanja. Razmišljao sam o ostavci već nakon poraza od Kopenhagena. Ispali smo, a bili smo tako blizu. To me jako pogodilo. Međutim, ostao sam. Počeli smo prvenstvo, no onda je uslijedio taj startni poraz. Previše je to bilo za mene nisam navikao na takve poraze, mrzim gubiti. Vidio sam da ne ide... Pa sam onda otišao na razgovor sa Samsonjenkom i podnio ostavku. Rekao sam da više ne želim biti trener... To je to, nema nikakvih drugih priča, nisu potrebne nikakve druge špekulacije, jer ih zaista nema. Trener mora vidjeti kad je vrijeme za odlazak. Ja sam to prepoznao i eto, sad sam slobodan, Vardaru želim sve najbolje. Bio sam u šoku nakon što smo ispali u Danskoj, a nakon što smo tako izgbili od Škendije, shvatio sam da to nije to.

Pitali smo Sedloskog i kako će Dinamo danas proći protiv Skenderbeua?

- Dinamo to prolazi! Kvalitetniji su. Dinamo često gledam, igraju sve bolje i neće biti problema. Ali znate kakav je mogomet, stalno treba biti na oprezu - zaključio je Sedloski.

Linker
19. travanj 2024 11:38