REUTERS/Andrew Yates / REUTERS
NISU SE PREDALI

HAJDUKOVCI VJERUJU U ČUDO U UZVRATU 'Izgubili smo, ali smo u drugom poluvremenu pokazali da se možemo s njima nositi, šteta zbog prilika...'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 18. kolovoz 2017. 01:43

Trener Evertona Ronald Koeman se nadao da bi već nakon prve utakmice mogao imati još osjetniju prednost koja bi mu garantirala prolaz u skupinu Europske lige.

- Jako sam zadovoljan prvim poluvremenom, a nesretan zbog drugoga. Propustili smo priliku zabiti još više golova i već ovdje riješiti plasman u grupnu fazu. Način zbog kojega smo izgubili tempo u drugom dijelu je samo zbog nas. Nije u pitanju umor nego smo sami krivi. U prvom dijelu smo bili jako dobri,imali smo jak tempo i puno prigoda. U nastavku smo trebali kontrolirati igru ići na još bolji rezultat, ali nismo uspjeli to napraviti stoga će nam idući tjedan biti dosta teško. Prezadovoljan sam s našim vratarom Pickfordom, ovo mu je četvrta uzastopna utakmica bez primljenoga gola. To je jako pozitivna stvar, sve kreće od dobroga vratara i organizirane obrane – kazao je Koeman.


Michael Keane GOAL HD - Everton (Eng) 1-0... by riqezi

Hajdukov napadač Ahmed Said koji je zajedno s Antom Ercegom ušao u drugom dijelu, stao je pred mikrofone u miks zoni.

- Izgubili smo, ali smo u drugom poluvremenu pokazali da se možemo s njima nositi. Šteta zbog prilika Ercega i Memolle, da je ostalo 2:1 bilo bi puno neizvjesnije, no i ovako je sve otvoreno u uzvratu pred našim navijačima. Malo je naših igralo ovakve utakmice, logično je da smo u početku bili malo impresionirani – rekao je Said koji se nada da Hajduk uz podršku publike u četvrtak na Poljudu može do čuda.

Linker
20. travanj 2024 00:04