Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
NEDOSTAJE 'SVJEŽE KRVI'

HRVATSKI PRVAK U NOVIM PROBLEMIMA NAKON ŠOKANTNOG PORAZA Stiže važna utakmica, a ozlijedila su se još dva važna kotačića šampionske Rijeke!

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 19. kolovoz 2017. 13:15

Osim na psihi, što je neizbježno nakon primljenog pogotka duboko u sudačkoj nadoknadi, nešto je ožiljaka ostalo i na fizici igrača Rijeke. Prije svih kada je riječ o Mariju Gavranoviću i Alexanderu Gorgonu.

Prvi se lavovski tukao sa suparničkim braničima, odigrao nekoliko upotrebljivih lopti, na kraju i poslužio Hebera uoči pogotka, ali ponovo je osjetio aduktor koji nije mogao biti dovoljno zaliječen. Ipak, utakmica je bila previše važna da bi je propustio…

Nezgodan udarac dobio je i Alexander Gorgon koji je također odigrao vrlo dobru utakmicu no i on je upitan za sutrašnji ogled s Lokomotivom. Od ranije su “out“ Kvržić i Gomelt…


All Goals & highlights HD - Olympiacos (Gre...

Budući da su se Riječani tek jučer vratili iz Atene, a da je ogled s Lokosima na rasporedu već u subotu, Matjaž Kek će vjerojatno biti primoran napraviti poneku zamjenu, ubaciti i malo svježe krvi za suprotstaviti se Lokomotivi.

Tko su kandidati? Matei, Črnic, Jelić, Punčec, Đoković, Martić… To je, uostalom, praktički sve što Kek trenutno i ima na raspolaganju.

Linker
19. travanj 2024 03:43