CROPIX
EUROPSKO SLAVLJE

IGRAČI RIJEKE PREPUNI SAMOPOUZDANJA NAJAVILI VELIKE STVARI 'Idemo se sada potući sa svima! Pokazali smo da znamo i da možemo!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2017. 01:58

Nogometaši Rijeke slavili su na gostovanju kod Austrije Beč 3:1 i tako ostvarili prvu pobjedu u skupini za velika tri boda i nadu u prolazak dalje.

"Došli smo po bodove. Znali smo da moramo pobijediti i odlično ušli u utakmicu. Zabili smo dva gola iz praktički prve dvije ozbiljnije situacije. Dobili smo na kraju gol opet iz tog prekida koji nas muči, ali i na to smo odlično reagirali", rekao je veznjak Rijeke Filip Bradarić pa dodao:

"Nismo se išli planski povlačiti, ali takve stvari se događaju u nogometu. Pripremali smo se za utakmicu tako da smo znali da oni nisu posebno agresivni u sredini i da se može igrati. Pritiskali smo ih i igrali svoju igru. Najbitnije je eto da smo pobijedili i sada se idemo potući sa svima jer znamo da možemo igrati sa svima i u europskim utakmicama."

Junak utakmice bio je Mario Gavranović koji je prve prave dvije situacije za Rijeku pretvorio u 2:0 i tako praktički donio pobjedu hrvatskom prvaku.

"Imali smo dobar ulazak u utakmicu i igrali jako dobro prama naprijed i prema nazad. Udrugo poluvrijeme nismo najbolje ušli, nismo ih pritiskali i sami smo se doveli u situaciju da primimo gol, ali uspjeli smo na kraju uzeti sva tri boda", rekao je Gavranović pa nastavio:

"Bio je mali pritisak uoči ove utakmice, ali uspjeli smo se svemu oduprijeti i pokazati da znamo i da možemo. Sada se trebamo dobro odmoriti i pripremiti za prvenstvo gdje također moramo popraviti rezultate"

Linker
20. travanj 2024 14:58